Uniunea Europeana     Guvernul Romaniei   Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice   Instrumente Structurale 2007-2013

Identitate vizuală

Manualul de identitate vizuală Regio 2014-2020 - în vigoare de la 1 februarie 2018

Siglele ce trebuie aplicate pe materiale se pot descărca în următoarele formate editabile: Adobe Illustrator (.ai), CorelDraw (.cdr), InDesign (.idd) şi Portable Network Graphics (.png)

 

***

 

Manualul de identitate vizuală Regio 2014 -2020 - martie 2016

Aici se pot descărca siglele in format editabil (Corel Draw 11), iar aici se pot descărca siglele în format JPEG (.jpg) - sigla UE, sigla Guvernului României, sigla Regio și sigla Instrumente Structurale. 

 

***

 

Manualul de identitate vizuala Regio 2007-2013

Manualul de identitate vizuala pentru Programului Operational Regional a fost elaborat pentru a sprijini Autoritatea de Management pentru POR , Organismele Intermediare si beneficiarii de finantare prin POR (autoritati locale, IMM-uri, ONG-uri si alte institutii) in indeplinirea masurilor de informare si publicitate de care acestea sunt responsabile.
Beneficiarii de finantare prin POR, conform prevederilor contractuale, au obligatia de a promova faptul ca proiectele sunt finantate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Operational Regional.

Manualul de identitate vizuala se foloseste pentru: panouri publicitare, placi permanente, afise, publicatii si alte materiale cu caracter informativ (inclusiv CD-uri si DVD-uri), materiale audio-video, site-uri web, comunicate de presa, prezentari, anunturi publicitare.
Autoritatea de Management pentru POR, Organismele Intermediare si beneficiarii trebuie sa aloce resursele financiare necesare pentru a aplica regulile de identitate vizuala.